***** СЛАВЯНСКОЕ ЯЗЫКОЗНАНИЕ И ИСКУССТВО / SLAVIC LINGUISTICS AND ART *****

понедељак, 17. септембар 2012.

ПРОМОЦИЈА НА ДЕЛО ЗА АКАДЕМИК ВИКТОР ФРИДМАН (ЧИКАГО) ВО МАНУИздавачката куќа „Абакус, денес напладне во просториите на Македонската академија на науките и уметностите, ќе го претстави изданието „Делото на академик Виктор Фридман (2009).

Uploaded on 4 Jun 2009 by Makedonier

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.