***** СЛАВЯНСКОЕ ЯЗЫКОЗНАНИЕ И ИСКУССТВО / SLAVIC LINGUISTICS AND ART *****

недеља, 14. април 2013.

КОНТАКТОЛОШКИ РЕЧНИК НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК


БОРШЧ


 
 Published on Dec 7, 2012 by Руска реч


БОРЩPublished on Feb 4, 2013 by GermaCookКОНТАКТОЛОШКИ РЕЧНИК НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК


ПЛЕСКАВИЦА Published on Apr 19, 2012 by DelimanoMK


ПЉЕСКАВИЦАUploaded on Jun 22, 2010 by M1E1Z1E1

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.