***** СЛАВЯНСКОЕ ЯЗЫКОЗНАНИЕ И ИСКУССТВО / SLAVIC LINGUISTICS AND ART *****

субота, 28. децембар 2013.

МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК


ГОВОРНИ ДИДАКТИЧКИ ИГРИ ЗА ТВОРЕЧКО ПОТТИКНУВАЊЕОУ "Кочо Рацин", село Ивањевци, прво одделение (2010), наставник Весела Богдановиќ

Uploaded on Dec 18, 2010 by vojkan45


СИМУЛИРАНИ СИТУАЦИИ ЗА УВЕЖБУВАЊЕ КУЛТУРНА И СЛОБОДНА КОМУНИКАЦИЈАОУ "Кочо Рацин", село Ивањевци, прво одделение (2013), наставник Весела Богдановиќ

Published on Jan 16, 2013 by VeseVesela

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.